To success story της Coffee Island: Βγήκε εκτός συνόρων, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία

To success story της Coffee Island: Βγήκε εκτός συνόρων, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία

Ισχυρό ήταν το οκτάμηνο του 2020 για την Coffee Island, παρά τις αντίξοεες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και το lockdown.

 

Η εταιρεία από την Πάτρα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον κλάδο του καφέ και πλέον μετρά 428 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσον αφορά τις πωλήσεις, κατάφερε ανάπτυξη 12% σε επίπεδο οκταμήνου, γεγονός που αποδίδεται στις online παραγγελίες και τα υπόλοιπα κανάλια διανομής, αλλά και στη συνεχή επέκταση της γκάμας των προϊόντων της.

 

Στο πλαίσιο των Allegra European Awards η Coffee Island αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη.

 

Όσον αφορά το δίκτυο των Franchise η εταιρεία εξακολουθεί να αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό, έχοντας βγει εκτός συνόρων και συγκεκριμένα έχει παρουσία στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Ντουμπάι, ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε στην μεγάλη αγορά της Κίνας μέσω συνεργασίας με το Master Franchisee. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως παρά την επιβράδυνση, η Coffee Island συνέχισε να επεκτείνει το δίκτυό της έχοντας προσθέσει στην προηγούμενη χρήση επιπλέον 20 καταστήματα στο δυναμικό της.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Coffee Island , έχει προβεί στη μίσθωση 7.000 τμ στη ΒΙΠΕ Πατρών για την επέκταση των αποθηκευτικών και γραφειακών της εγκαταστάσεων, καθώς και σε επενδύσεις για την επέκταση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής της. 

 

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα που λαμβάνει την Covid Shield