Η Starbucks αλά… ιταλικά: Μια νέα εμπειρία κατακτά τον πλανήτη!

Η Starbucks αλά… ιταλικά: Μια νέα εμπειρία κατακτά τον πλανήτη!

Mία νέα εμπειρία για τους πελάτες της προσφέρει η Starbucks, αυτή τη φορά στην Κίνα. Η μεγάλη αλυσίδα καφεστίασης παρουσίασε το πρώτο της  Starbucks Reserve Bakery Café εκεί, το οποίο παρέχει στους πελάτες ιταλικά πιάτα με την… υπογραφή Princi.

 

Ένα νέο κατάστημα που προσφέρει καφέ Starbucks Reserve που σερβίρεται παράλληλα με χειροποίητα και κατά… παραγγελία φαγητά, τα οποία παρασκευάζονται από τους αρτοποιούς της ιταλικής αρτοποιίας Princi, εγκαινίαζε πρόσφατα η Starbucks. Το συγκεκριμένο καφέ που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην Κίνα, διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο μενού της Starbucks signature mixology, όπως κοκτέιλ, εμπνευσμένα από τον καφέ και το τσάι, ιταλικά κλασικά όπως Aperol Spritz, εκλεκτά ιταλικά κρασιά και μπίρες. Αυτή είναι η πρώτη εμπειρία του ιταλικού aperitivo σε ένα κατάστημα της Starbucks στην Κίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Starbucks ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ιταλική αλυσίδα το 2016, ενώ το πρώτο αμερικανικό Princi άνοιξε το 2018. Στόχος είναι να αναπτύξει το συγκεκριμένο δίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν αποκλείεται -γιατί όχι;- και στην Ελλάδα!

 

«Σήμερα σηματοδοτούμε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για τη Starbucks καθώς συνδυάζουμε ό, τι έχουμε μάθει για τον καφέ και τη συνεχή καινοτομία στα τρόφιμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα νέο συναρπαστικό all-day cafe και μια ιταλική εμπειρία aperitivo», δήλωσε η Belinda Wong, CEO της Starbucks China. Το καφέ διαθέτει το «επώνυμο» Starbucks Reserve Princi Blend για τους χειροποίητους εσπρέσο που παράγονται με τη μηχανή Black Eagle… Το διευρυμένο μενού Princi προσφέρει περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη χειροποίητων εδεσμάτων, φρέσκα, παρασκευασμένα στον χώρο την ίδια ημέρα που καταναλώνονται», πρόσθεσε.

 

Τι μπορείτε να απολαύσετε, λοιπόν: ξεκινώντας από το πρωινό, σάντουιτς cornetti παρασκευασμένο με προσούτο cotto, γιαούρτι με φρούτα και δημητριακά και αυγά με σος purgatory ή portobello. Για μεσημεριανό, το μενού διαθέτει μια ποικιλία από νόστιμες σούπες, σάντουιτς focaccia, πίτσες και για πρώτη φορά, σαλάτες, όπως κοτόπουλο και αγκινάρα με ελιές Taggiasche. Το απόγευμα, οι επιλογές επεκτείνονται και περιλαμβάνουν ιταλικά κέικ, τάρτες και επιδόρπια, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών Τιραμισού. Τα σαββατοκύριακα δε, το καφέ διαθέτει μια επιλογή από κλασικά brunch Princi, όπως frittata και πιάτο portobello. Τέλος, κάθε μέρα από τις 5μμ έως τις 7μμ, το κατάστημα γιορτάζει το Aperitivo Time, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν χειροποίητα κοκτέιλ, κρασί και μπύρα με free-flow πίτσες, πράσινες ελιές και schiacciatine.