Nescafé Gold Cappuccino: νέα vegan latte ροφήματα

Nescafé Gold Cappuccino: νέα vegan latte ροφήματα

Έχουν γεύση αμυγδάλου και καρύδας, φτιάχνονται από φυσικά συστατικά και είναι ένας εύκολος τρόπος να απολαύσετε ένα latte ρόφημα στο σπίτι.

 

Οι μέρες κρυώνουν και τα ζεστά ροφήματα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια. Τι πιο απολαυστικό λοιπόν, από μια κούπα latte με πληθωρικό άρωμα και νόστιμη γεύση. Και πόσο μάλλον όταν φτιάχνετε εύκολα μόνο με την προσθήκη ζεστού νερού. Αυτή την εύκολη απόλαυση προσφέρουν τα δύο νέα vegan ροφήματα latte Nescafé Gold Cappuccino που κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από λίγες μέρες.

 

Τα δύο αυτά vegan ροφήματα δημιουργήθηκαν από έναν συνδυασμό κόκκων arabica και robusta, έχουν πλούσια, χορταστική κρέμα και για να τα παρασκευάσετε χρειάζεται μόνο ζεστό νερό. Όπως ήταν φυσικό δοκιμάσαμε και τα δύο για να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας. Αρχικά να σας αναφέρουμε ότι και τα δύο έχουν γεμάτη γεύση: το ένα αμυγδάλου και το δεύτερο καρύδας. Δεν χρειάζεται να τους προσθέσετε ζάχαρη γιατί από μόνο τους είναι ήδη γλυκά. Βέβαια αυτό έγκειται στις συνήθειες του καθενός. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην τους βάλετε πολύ νερό γιατί έτσι θα χάσουν το σώμα τους αλλά και την ωραία γεύση τους. Μπορεί εκείνο με την καρύδα στην αρχή, δηλαδή μόλις προσθέσετε το νερό, να έχει πολύ έντονο άρωμα, όμως όσο το αφήνετε μαλακώνει και γίνεται πολύ ευχάριστο.

 

Και τα δύο είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν μία vegan/non-dairy διατροφή, ή για εκείνους που απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Κυκλοφορούν σε φακελάκια των ατομικών μερίδων, πράγμα που το κάνει πιο εύκολο για να τα απολαύσετε οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.