Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στην 24η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στην 24η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης

O CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist, στην 24η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση “Europe: Reinforcing cohesion in turbulent times

 

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο Grand Resort Lagonissi Hotel, συζητήθηκε η πολιτική συνοχής των κρατών μελών της ΕΕ, οι χρηματοοικονομικές αγορές και το πακέτο ανάκαμψης της ΕΕ, η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, το μεταναστευτικό, οι προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα, τα Δυτικά Βαλκάνια, η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις, οι υποδομές και η αγορά ενέργειας.

 

Ο CAFFÈ L’ANTICO προσέφερε ένα ευχάριστο διάλειμμα στους συμμετέχοντες με μια απολαυστική εμπειρία latte art. Ο εν λόγω καφές διανέμεται σε παραπάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν. Λειτουργεί ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.

 

Το συνέδριο διεξήχθη σύμφωνα με όλες τις τελευταίες οδηγίες των υγειονομικών αρχών σχετικά με τον Covid-19.

 

Η εταιρεία GODDCOFFEE που ιδρύθηκε το 2016, είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του καφέ espresso CAFFÈ LANTICO, καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL.

 

Η GODDCOFFEE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες μηχανών καφέ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.