COFFEE BOOKS

COFFEE BOOKS

Το coffeemag.gr  «διάβασε»  και σας παρουσιάζει εξειδικευμένα βιβλία για τον καφέ!

 

«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ»,

Εκδ. Ψυχογιός

Το βιβλίο ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε και να απολαύσετε μια τέλεια κούπα καφέ! Μέσα στις σελίδες του, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και σκίτσα, θα βρείτε περισσότερες από 100 συνταγές από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων frappé mocha, flat white κι ένα σωρό άλλες, καθώς και έναν οδηγό για τα πιο σημαντικά είδη καφέ παγκοσμίως, από τους κόκκους Arabica και Robusta μέχρι Typica και Bourbon. Θα μάθετε ακόμη λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να επιλέγετε και να αποθηκεύετε τα «χαρμάνια», να αλέθετε τους κόκκους του καφέ, αλλά και να δημιουργείτε με το γάλα πραγματικά έργα τέχνης. Ένα βιβλίο όπου ο καφές αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του.

 

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ»,

Επαγ/τικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη

ΣΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ» θα ανακαλύψετε την ιστορία του, πού καλλιεργείται, τους κόκκους, τα είδη καβουρδίσματος και άλεσης, και πώς μπορείτε να τον παρασκευάσετε και να τον απολαύσετε.

Περιλαμβάνει συνοπτική αναφορά στις χώρες-παραγωγούς καφέ ανά τον κόσμο, και την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών ειδών καφέ που παράγουν.

Εξερευνά την ιστορία του καφέ και τον σπουδαίο κοινωνικο-οικονομικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ιστορία, από το ξεκίνημά του στη Μέση Ανατολή μέχρι σήμερα.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι του καφέ από τα εξωτικά καφενεία της Τουρκίας μέχρι τα σημερινά coffee bars.

Πώς να παρασκευάζετε ένα ικανοποιητικό, απολαυστικό φλυτζάνι καφέ -συμπεριλαμβανομένων όλων των κλασσικών καφέδων, όπως καφές με γάλα, καπουτσίνο και εσπρέσσο.

 

 

Caffe’  Business,

Εκδ.  Gl publications

To CaffeBusiness είναι ο οδηγός που θα σας «ανοίξει την πόρτα» για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του δικού σας μικρού ή μεγάλου caffé! Στις σελίδες του θα βρείτε χρηστικές πληροφορίες και απαραίτητα tips, για την αδειοδότηση, τον σχεδιασμό , την επιλογή της τοποθεσίας, το στήσιμο,  την λειτουργία, την επιλογή και διαχείριση προσωπικού αλλά και τις τεχνικές marketingπου θα πρέπει να ακολουθήσετε. Μέσα από συμβουλές και παραδείγματα, θα έχετε μια συνολική εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα και με χαμηλό κόστος σε κάθε στάδιο της δουλειάς σας.

Κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα public