Tiramisu… να το πιείς στο ποτήρι

Tiramisu… να το πιείς στο ποτήρι

Η ώρα που συνδυάζεται ο καφές με το αλκοόλ είναι η ώρα που απολαμβάνουμε δύο αγαπημένες γεύσεις σε μία! Cocktail με βάση τον καφέ. Οι ποικιλίες του καφέ καθώς και το αλκοόλ  αναμιγνύονται και μας δίνουν ευφάνταστα cocktail.  Η αυξημένη ζήτηση είναι αυτή που έκανε περισσότερα cocktail bar να τα συμπεριλάβουν στις cocktails list τους.

Σας προτείνουμε μια συνταγή του Ηλία Γκρίντζαλη, από το βιβλίο του δημοσιογράφου και coffee expert Κώστα Καπερώνη «Coffee Cocktails», κυκλοφορεί αποκλειστικά στα public από τις εκδόσεις  Gl Publications.

 

Υλικά

20ml Galliano Liquer

20ml espresso Liqueur

20ml whisky cream Liqueur

35ml Bristot Double Ristretto (shake with ice cube)

 

Εκτέλεση

Γεμίζεις ένα ποτήρι σαμπάνιας με τα υλικά προσπαθώντας να φτιάξεις γραμμές. Γαρνίρεις με κόκκους καφέ.

 

Tips

Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι κρεμώδες