AMELIE

AMELIE

Amelie BARISTA 300x300ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 1-7, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τ: 210 50 18 405

FAmelie In High Spirits Bar

Owners: Παπαγιάννης Μάνος, Δαλιάνη Aγγελική

Barista: Νικόλαος Κουρέτας

 

 

 

INFO

Ατμόσφαιρα βγαλμένη από την ταινία “Amelie”, εξού και το όνομά του, εκπέμπει αυτό το ρομαντικό cafe στην καρδιά του Περιστερίου. Τα ζωηρά χρώματα γύρω δημιουργούν μια ευχάριστη και εντυπωσιακή εικόνα, ενώ το όλο décor μοιάζει με γαλλικό bistro. Ωραίες χρωματιστές καρέκλες και τραπεζάκια παραπέμπουν σε γραφική boulangerie, ενώ το bar του κερδίζει με τον ζεστό του φωτισμό που δημιουργούν τα κομψά φωτιστικά και τα υπέροχα ποτά που σερβίρει. Τα στιλάτα διακοσμητικά στοιχεία γύρω και οι ξεχωριστοί τοίχοι από τούβλο του προσδίδουν μια πρωτότυπη πινελιά στο όλο design.

Το Amelie πέρα από καθημερινό πέρασμα για καφέ και snack, αποτελεί και την κατάλληλη επιλογή για χαλαρή βραδινή έξοδο μιας και τα μουσικά ακούσματα μαζί με τα ωραία drinks του, αποζημιώνουν. Όσον αφορά το menu εκλεκτά εδέσματα, γλυκά και αλμυρά, όπως σαλάτες, burger και club sandwich, καθώς επίσης και η σπιτική μηλόπιτα κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Δεν λείπουν και τα διάφορα events και parties για όσους επιθυμούν να περάσουν πιο διασκεδαστικές και έντονες στιγμές σε αυτό το διαφορετικό και άκρως κινηματογραφικό café- bar.