5 Πρωτοποριακά Coffee Gadgets… Για Τους Λάτρεις Του Καφέ…

5 Πρωτοποριακά Coffee Gadgets… Για Τους Λάτρεις Του Καφέ…

Σας παρουσιάζουμε 5 εύκολα και στιλάτα gadgets για να πίνετε τον καφέ σας γρήγορα και απολαυστικά…

1.Piamo Microwave Espresso Maker. Aυτό το πρωτοποριακό gadget δημιουργεί ένα φλυτζάνι espresso σε μόλις 30 δευτερόλεπτα! Απλά βάζετε μια ταμπλέτα espresso ή αλεσμένο καφέ… πιέστε το, στρίψτε το καπάκι και βάλτε το στον φούρνο μικροκυμμάτων και έτοιμο!

gadgets into (2)

2. Hario Cold Water Coffee Dripper ($265): Για εσάς που προτιμάτε τον κρύο καφέ και κρύα ροφήματα σας έχουμε μια μοντέρνα λύση. Παράγει με μια ψυχρή μέθοδο ένα κρύο συμπύκνωμα καφέ… ενώ αν αλλάξετε γνώμη και επιθυμήσετε ένα ζεστό καφέ, απλά προσθέτετε ζεστό νερό στο συμπύκνωμα του καφέ.

gadgets into (3)

3. Grower’s Cup: Τώρα θα έχετε τον καφέ σας στην τσάντα σας κυριολεκτικά! Αφού πρόκειται για ποικιλίες καφέ σε συσκευασία τσάντας… Έτοιμος καφές με το άνοιγμα της τσάντας! Ιδανικός για μεγάλα ταξίδια. Διατίθεται σε διάφορες γεύσεις…

gadgets into (4)

4. Scanomat Top Brewer: Μια από τις πιο επαναστατικές εφευρέσεις παρασκευής καφέ της μοντέρνας εποχής μας με την χρήση του κινητού σας. Πρόκειται να αλλάξει τελείως τον τρόπο που φτιάχνετε τον καφέ σας στο σπίτι. Αφορά μια κατασκευή πάνω σε οποιοδήποτε τραπέζι ή πάγκο στο σπίτι σας με minimal αισθητική όπου ψήνετε τον καφέ σας κάτω από μια ανοξείδωτη βρύση από χάλυβα «κοντρολάροντας» την ετοιμασία του από την εφαρμογή του κινητού σας. Αρκετά πρωτοποριακό!

gadgets into (5)

5. Τhe HG One Grinder ($895): Για το τέλος έχουμε μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη για τον κατ’οίκον barista. Πρόκειται για τον πιο μοντέρνο μύλο καφέ που έχουμε δει. Ειδικό για άλεσμα κόκκων καφέ και για espresso. Eίμαστε σίγουροι ότι θα σας «κεντρίσει» το ενδιαφέρον…

gadgets into (1)