Oh Mama

Oh Mama

OH MAMA barista

ΚΥΠΡΟΥ 48, ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ: 210 8986049

F: Οh Mama

W: ohmama.gr

INFO

To μαγαζί που έγινε talk of the town από τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και έκανε την εμφάνισή του, σερβίρει brunch καθημερινά από τις 10 εως τις 6 το απόγευμα και είναι -δικαιολογημένα- πάντα γεμάτο.
Από τον καταπράσινο κήπο μέχρι το industrial design εσωτερικό του χώρο με το ανατρεπτικά διατηρημένο μωσαϊκό των ΄60’s, το Oh Mamaσε εκπλήσσει με τη δημιουργική πρωτοτυπία του. Ο σερβιτόρος θα προμηθευτεί από την ξύλινη σερβάντα το πορσελάνινο σερβίτσιο όπου θα γευτείς τις πολύ νόστιμες, γλυκές ή αλμυρές επιλογές του brunch menu, μαζί με το απαραίτητο ρόφημα, από ελληνικό στη χόβολη μέχρι cold brew espresso, ( το roasting γίνεται την ίδια στιγμή, με δικό τους blend), σοκολάτα Lacta (και σε λευκή ή bitter), αρωματικό τσάι και φρέσκους χυμούς από το juice bar.
Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα Eggcited pancakes, με αυγά μάτια, μπέικον και τσένταρ, το δημοφιλές Avocado toast και τα αφράτα – μυρωδάτα Salted caramel pancakes. Μπορείς να επιλέξεις, επίσης, το ντελικάτο Scrambled salmon σε φρυγανισμένο ψωμί ή το Power yogurt bowl για έξτρα ενέργεια μες την ημέρα.
Μετά τις 6, η μαμά σου ετοιμάζει dinner, με νόστιμο comfort food αλλά και πιο ψαγμένες γεύσεις όπως η Pizza με λάδι τρούφας, το Under construction Burger ή τη σαλάτα με noodles, λαχανικά και dressing με ginger & lime. To βράδυ, θα σε σκανδαλίσει με τα Kinky signature cocktails της ( Naughty or nice, Get naked, Kinky play και άλλα πολλά) και πάντα με υπέροχες μουσικές.