Co.Me – Coffee And More

Co.Me – Coffee And More

co.me 300x300

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 30, ΔΡΑΜΑΣ

T: 6932636465

FCo.Me coffee and more

Owner: Κώστας Τσαβδάρογλου

Baristas: Μυρσίνη Καλφοπούλου, Κώστας Τσαβδάρογλου

INFO

Στην πλατεία της Δράμας, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης, το Co.Me – coffee and more έρχεται να δικαιώσει το παλιό μήνυμα που λέει «το μικρό είναι όμορφο». Στο καλαίσθητο, με λεπτό γούστο περιβάλλον αλλά και με οικολογικές ευαισθησίες, με την παρουσία «ψαγμένης», easy listening μουσικής, μπορεί να απολαύσει κανείς τον καφέ ή το ποτό του, όλες τις ώρες που λειτουργεί η αγορά.

Εδώ συνδυάζεται μοναδικά η αίσθηση που δίνει το παραδοσιακό «στέκι», με τη σύγχρονη αντίληψη του café ως ένα σύντομο διάλειμμα από τους… espresso ρυθμούς της καθημερινότητας.
Tα έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά του φρεσκοψημένου καφέ που αναδύονται από το φλιτζάνι σας, θα σας συνοδεύουν για όλη την υπόλοιπη μέρα.
H απόλαυση ενός μονοποικιλιακού, με ιδιαίτερη προσωπικότητα καφέ σάς μεταφέρει αυθεντικές, πολύπλοκες και ζηλευτές γεύσεις από την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, την Αιθιοπία…

Η Μυρσίνη και ο Κώστας θα σας περιποιηθούν φιλικά, αλλά με διακριτικότητα, έτσι που, για άλλη μια φορά, θα αποδειχθεί πως «ο άνθρωπος αγιάζει τον τόπο».