Coffee+Brunch Magazine

Ό,τι πρέπει να διαβάσεις
για τον κόσμο του καφέ και της καφεστίασης

Το Περιοδικό

Το Coffee+Brunch είναι το απόλυτο περιοδικό για τον κόσμο του καφέ και του brunch! Απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του καφέ, καθώς και τους επαγγελματίες στην καφεστίαση που αναζητούν εξειδικευμένη πληροφόρηση.

Είναι το μοναδικό περιοδικό καφεστίασης που κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία διανομής, με πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο. Αναζητήστε το στα περίπτερα ή, αν προτιμάτε, γίνετε σήμερα συνδρομητές της έντυπης ή ψηφιακής έκδοσης.

Τα Ετήσια Αφιερώματα 

τ. Μαΐου

Special Tribute:
Cold brew: Συστήνουμε τις καλύτερες εταιρείες με “ready to drink” cold brew και μαθαίνουμε τα πάντα για τον δημοφιλή καφέ.

• Καφές εκτός σπιτιού (Outdoors): Ιδέες και λύσεις για την απόλαυση του καφέ σας και στην εκδρομή, στη φύση, χωρίς περιορισμούς.
• Freddo Cappuccino vs Freddo Macchiato: Crash test στους αγαπημένους κρύους καφέδες. Τελικά, πίνουμε ό,τι παραγγέλνουμε;
• Μικρά μυστικά για την παρασκευή του Freddo Espresso από τον Παναγιώτη Νίκα.
• Όσα έγιναν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς HORECA, ARTOZA, FOODEXPO, αλλά και στην παγκόσμια έκθεση SIGEP. Τι δηλώνουν οι νικητές.
• Η ιστορία του αυθεντικού gelato: Πού το απολαμβάνουμε στην Αθήνα στα καλύτερά του.
• Νόστιμα mocktails με καφέ: Συνταγές δροσερών καλοκαιρινών cocktails που δεν έχουν αλκοόλ και πρωταγωνιστεί ως συστατικό ο καφές.
• Ιστορικά παραδοσιακά καφενεία σε καλοκαιρινούς προορισμούς.
• Πού τρως λαχταριστό brunch στην Αθήνα εκεί που σκάει το κύμα: Café, beach bar, μπαρ και εστιατόρια που σερβίρουν γλυκό και αλμυρό brunch.
• Συνταγές για δροσιστικά γλυκά στο σπίτι.
• Παγωμένο τσάι, κρύα σοκολάτα, smoothies: Τα καλύτερα ροφήματα για τη ζέστη.
• Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχουμε τον ιδανικό συνδυασμό.
• Coffee Business Awards 2025: Τα βραβεία-θεσμός έρχονται!

τ. Οκτωβρίου

Special Tribute:
Coffee franchise: Ανερχόμενες, αλλά και ήδη καθιερωμένες, εταιρείες που αξίζει να γνωρίσουμε.  

• Πόσο ανταγωνιστικά μπορούν να είναι τα μικρά καφέ ώστε να αντιμετωπίσουν την κρίση; Η γνώμη του ειδικού… Παναγιώτη Νίκα.
• Macchiato vs Cortado: Crash test στα αγαπημένα ζεστά ροφήματα. Διαφορές και ομοιότητες στις δύο κλασικές συνταγές με βάση τον espresso.
• Μικρά μυστικά για την παρασκευή του παραδοσιακού ελληνικού καφέ από τον Παναγιώτη Νίκα.
• Συστατικά που χαρίζουν νοστιμιά στον καφέ, καλή υγεία και ευεξία στον οργανισμό.
• Νέες αφίξεις καφέ στην πόλη που τραβούν το ενδιαφέρον μας.
• Πού τρώμε και πίνουμε στις στοές της Αθήνας, όπως στην Αρσακείου.
• Τα καλύτερα γλυκά της Αθήνας για να συνοδεύσουμε τον καφέ μας.
• Τα μαγαζιά με τα καλύτερα cookies στην πόλη: Επισκεπτόμαστε και δοκιμάζουμε.
• Βόλτες για καφέ και φαγητό στα μουσεία της Αθήνας.
• Συνταγές για σπιτικό brunch.
• Coffee Business Awards 2025: Όλες οι λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση.

τ. Δεκεμβρίου

Special Tribute:
Καφές προέλευσης: Single Origin και Single Variety, η νέα τάση που έγινε θεσμός. Διαφορές και ομοιότητες στα δύο πιο κλασικά milk-based ροφήματα.

• Cappuccino vs Flat White: Crash test στους αγαπημένους ζεστούς καφέδες.
• Μικρά μυστικά για την παρασκευή του Cappuccino από τον Παναγιώτη Νίκα.
• Ημερολόγιο με τις σημαντικές εκθέσεις-διοργανώσεις του νέου έτους.
• Τσάι ή σοκολάτα; Πού πίνουμε τα καλύτερα ζεστά ροφήματα στην πόλη.
• Φούρνοι της Αθήνας για χριστουγεννιάτικα γλυκά που μένουν αξέχαστα.
• “All I want for Christmas is a festive coffee”! Συνταγές καφέ με άρωμα Χριστουγέννων.
• Στάσεις για καφέ στο χέρι και βόλτα στη γιορτινή Αθήνα.
• 5 στέκια στα Βόρεια για να φάμε το καλύτερο brunch.
• Συνταγές για σοκολατένια γλυκά στο σπίτι.
• Coffee Business Awards 2025: Όσα έγιναν στα βραβεία-θεσμός.

Βέβαια δεν μπορεί να λείπει το απολογιστικό αφιέρωμα Coffee Business Awards 2023 με τους μεγάλους νικητές της λαμπερής βραδιάς!

horeca2024

Το Coffee+Brunch και το portal coffeemag.gr θα δώσουν το «παρών» στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού και μονάδων μαζικής εστίασης HORECA (9-12/2/24).

Το τεύχος Δεκεμβρίου του Coffee+Brunch θα διανέμεται στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της έκθεσης, εξασφαλίζοντας έτσι την προβολή σας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Επικοινωνία

Διοίκηση

 

Κωνσταντίνος Ουζούνης
CEO, ethosGROUP
Τηλ: 210 998 4864
e-mail: ouzounis.k@ethosmedia.eu

 

Παναγιώτης Νίκας
Σύμβουλος Έκδοσης

Εμπορικό τμήμα

 

e-mail: sales@ethosmedia.eu
Τηλ: 210 998 4950

 

Θάνος Ψυχάρης
Chief Commercial Officer

 

Λωρέττα Μπούρα
Key Account Manager

 

Σταυρούλα Οικονομάκη
Key Account Manager

 

Παρασκευή Σαούλια
Sales Executive

Δημοσιογραφικό τμήμα

 

e-mail: coffeemag-press@ethosmedia.eu
Τηλ: 210 998 4950

 

Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Αρχισυντάκτρια Coffee+Brunch

 

Μυρτώ Τσάβαλου
Αρχισυντάκτρια coffeemag.gr

 

Χριστίνα Φαραζή
Συντάκτρια

Συνδρομές

 

e-mail: coffeebrunch-subscriptions@ethosmedia.eu
Τηλ: 210 998 4950

 

Παρασκευή Σαούλια
Sales Executive

Σημεία διανομής

Bρείτε το περιοδικό μόνο με 4,90€ σε επιλεγμένα σημεία διανομής στην Αθήνα.

Γίνετε συνδρομητής

Για να αποκτήσετε την ετήσια (Full Pack) συνδρομή με 25,00€ ή την ετήσια (Digi Pack) με 12,00€, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

ΜediaKit

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το απόλυτο περιοδικό για τον κόσμο του καφέ, της καφεστίασης και του brunch.