Η KAFEA TERRA μοιράζεται το πάθος της για τον καφέ 
στην έκθεση HoReCa 2024

Η KAFEA TERRA μοιράζεται το πάθος της για τον καφέ 
στην έκθεση HoReCa 2024

Μια συμφωνία γεύσεων και αρωμάτων

 

H KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ συμμετέχει στην κορυφαία εμπορική διοργάνωση των κλάδων Φιλοξενίας και Μαζικής Εστίασης HORECA 2024, στο Metropolitan Expo στις 9-12 Φεβρουαρίου 2024.

 

Με δύο άκρως εντυπωσιακά περίπτερα C02 & D01 στο Hall 1 της έκθεσης, η KAFEA TERRA επαναπροσδιορίζει την ελληνική κουλτούρα καφέ και υπογραμμίζει την ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά, αλλά και την δυναμική της παρουσία στη διεθνή σκηνή του καφέ.

 

Σημαντικό σταθμό στην πορεία της KAFEA TERRA αποτελεί αδιαμφισβήτητα το brand illy με τα κλασικά και Single Origin χαρμάνια. Φέτος, υπό το μήνυμα “Quality Loves Details”, o illy παρουσιάζει δύο συναρπαστικά νέα προϊόντα, το blend Brazil Cerrado Mineiro, τον πρώτο καφέ αναγεννητικής γεωργίας, που πιστοποιήθηκε από το regenagri®, και το illy cold brew, έναν απολαυστικό κρύο καφέ, που ξεχωρίζει, καθώς για την παρασκευή του ακολουθείται η τεχνική “freezing concentration process” για την καλύτερη διατήρηση αρωμάτων και φρεσκάδας του καφέ.

 

Επιπλέον, το περίπτερο του illy θα φιλοξενεί εννέα ξεχωριστά χαρμάνια που έχουν βραβευθεί από τον θεσμό Ernesto Illy International Coffee Awards, καθώς και μια σειρά από συστήματα παρασκευής καφέ σχεδιασμένα για τον ξενοδοχειακό τομέα.

 

Ο ελληνικής καταγωγής espresso Dimello, παραγωγική αιχμή της KAFEA TERRA, θα συστήσει για πρώτη φορά στους HoReCa πελάτες του τον νέο espresso Single Origin από την Αιθιοπία, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει τα μοναδικά χαρμάνια και Single Origins του χαρτοφυλακίου του.

 

Στο ξεχωριστά διαμορφωμένο coffee bar του Dimello, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου Dimello – σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις: φουντούκι, βανίλια, καραμέλα – και να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συσκευασίες συμβατής κάψουλας αλουμινίου espresso.

 

Ο brand ambassador της σειράς plant-based ροφημάτων INSTEAD OF MILK – Creazioni di Gusto θα βρίσκεται στο περίπτερο του Dimello, για να παρουσιάσει συνταγές για φυσικά ροφήματα, ιδανικά για τις νέες διατροφικές τάσεις.

 

To ξεχωριστό stand του Dimello THREE CONTINENTS, διαμορφωμένο σε αποχρώσεις του μαύρου με πινελιές που αντιπροσωπεύουν τις τρεις ηπείρους (Αφρική, Αμερική, Ασία) θα μονοπωλήσουν για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας το ταξίδι, την προέλευση, το καβούρδισμα και το γευστικό προφίλ του κάθε blend ξεχωριστά.

 

Και φέτος η εταιρεία επανδρώνει τα bars της με επαγγελματίες baristi με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία και προσφέρει υψηλής ποιότητας χαρμάνια καφέ. Στην KAFEA TERRA η εμπειρία του καφέ αποτελεί για όλους ένα συνεχές ταξίδι αριστείας και στα περίπτερα C02 & D01 οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.