Επαγγελματικά μυστικά για τέλειο smoothie!

Επαγγελματικά μυστικά για τέλειο smoothie!

Σε τι διαφέρουν τα homemade smoothies από εκείνα που σερβίρουν στα smoothie bar. Πώς να φτιάξετε το τέλειο ρόφημα στο σπίτι σας

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να… κανακέψετε τον εαυτό σας από το να του προσφέρετε το αγαπημένο του smoothie. “Εξοπλισμένα” με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που σας γεμίζουν με ενέργεια, τα smoothies είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να λάβετε όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σας. Είναι νόστιμα και παράλληλα θρεπτικά ωστόσο εάν τα πίνετε συνέχεια έξω μπορεί να είναι αρκετά κοστοβόρα.

 

Η λύση είναι προφανής: Μπορείτε να φτιάξτε το smoothie σας στο σπίτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μερικά υλικά σε ένα μπλέντερ και να πατήσετε ένα κουμπί.  Ωστόσο ίσως να σας έχει τύχει να προσπαθείτε να αναδημιουργήσετε το αγαπημένο σας ρόφημα στο σπίτι και τελικά το αποτέλεσμα να είναι… απογοητευτικό. Δεν είστε οι μόνοι… Όπως φαίνεται υπάρχουν κάποια μυστικά που τα smoothie bars κρατούν επτασφράγιστα.. 

 

Τα μυστικά

 

Για ένα καλό ξεκίνημα θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε. Δεδομένου ότι έχετε στα χέρια σας μόνο μία συσκευή για να δουλέψετε, το μπλέντερ σας, θα πρέπει να επενδύσετε στην τεχνολογία μια συσκευής εστιατορίου. Ένα μπλέντερ υψηλής απόδοσης με πολλαπλές ρυθμίσεις ταχύτητας είναι απαραίτητο για την επίτευξη παχύρρευστων και κρεμωδών smoothies.

 

Επιπλέον, ενώ τα συγκεκριμένα συστατικά που θα επιλέξετε να προσθέσετε στα smoothies σας εξαρτώνται από εσάς και το προσωπικό σας γούστο, υπάρχει μια γενική αναλογία που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε ένα καλά ισορροπημένο smoothie με την ιδανική υφή. Ως εμπειρικό κανόνα, η Washington Post προτείνει να προσθέσετε πρώτα το υγρό. Μετά, γεμίστε το μπλέντερ με τα συστατικά της επιλογής σας – θυμηθείτε να έχετε μια ισορροπία πρωτεΐνης, φρούτων με κρεμώδη σύσταση όπως αβοκάντο και μπανάνες, υγιών λιπών από βούτυρο ξηρών καρπών ή βρώμης και οποιαδήποτε άλλα συμπληρώματα όπως η σπιρουλίνα. Αφού συμπεριλάβετε τα υλικά που θέλετε, μπορείτε να το γεμίσετε με πάγο και να ανακατέψετε.

 

Καλή απόλαυση!