Δυο ανοιξιάτικα ροφήματα από τα Starbucks

Δυο ανοιξιάτικα ροφήματα από τα Starbucks

Τα καινούργια latte ροφήματα των Starbucks έχουν γεύση από σοκολάτα και βανίλια, είναι άκρως απολαυστικά και πλέον έρχονται μέχρι την πόρτα σας μέσω της Wolt ή του e-food.

 

Θέλοντας να γιορτάσουν τον ερχομό της Άνοιξη αλλά και να βάλουν μια διαφορετική γευστική νότα στην καθημερινότητα μας, τα Starbucks δημιούργησαν δύο νέα ροφήματα. Έχοντας σαν βάση πάντα το δυνατά, αρωματικό τους χαρμάνη espresso, έφτιαξαν ένα latte πλούσιο σε γεύση από μπισκότο και σοκολάτα καθώς και ένα ακόμα με απολαυστική αίσθηση βανίλιας.

 

Το Chocolate Chip Cookie Latte λοιπόν συνδυάζει αρμονικά το γάλα, με τον espresso και την σοκολατένια γεύση μπισκότων ενώ τα θρυμματισμένα κομμάτια από μπισκότο στην κορυφή του, το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό και χορταστικό. Αν πάλι είστε λάτρεις των απαλών γεύσεων, μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας επιλέγοντας ένα κλασικό latte με τον ξεχωριστό Blonde Roast espresso προσθέτοντας του σιρόπι βανίλιας.

 

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να την απολαύσετε με το γάλα που επιθυμείτε: πλήρες, άπαχο, χωρίς λακτόζη καθώς και με μια από τις vegan φυτικές εναλλακτικές όπως ρόφημα σόγιας, καρύδας, αμυγδάλου και βρώμης. Επίσης συνδυάστε την με τις γευστικές επιλογές που σας προσφέρουν τα Starbucks, μέσα από μια μεγάλη γκάμα αλμυρών και γλυκών σνακ. Και ειδικά αυτές τις μέρες δοκιμάστε το νέο vegan κρουασάν με λεμόνι και τζίντζερ ή την τάρτα λεμόνι Della Nonna.

 

Όμως οι ανοιξιάτικες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Πλέον, η Starbucks επιλογή σας μπορεί να φτάσει στο σπίτι ή το γραφείο σας εύκολα και γρήγορα μέσω των εφαρμογών της Wolt και του e-food.