Oι επιλογές στον καφέ αποκαλύπτουν τα πάντα για εμάς

Oι επιλογές στον καφέ αποκαλύπτουν τα πάντα για εμάς

Πόσα πράγματα για την προσωπικότητα μας και τα γούστα μας μπορούν να αποκαλυφθούν ανάλογα με το πως προτιμούμε να πίνουμε τον καφέ μας: κρύο ή ζεστό;

 

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από την OnePoll για λογαριασμό της Califia Farms, ο τρόπος με τον οποίο πίνουμε τον καφέ μας, κρύο ή ζεστό, μπορεί να φανερώνει πολλά και για άλλες προτιμήσεις μας. Στην μελέτη αυτή συμμετείχαν 2.000 Αμερικανοί που ρωτήθηκαν σχετικά με τις προτιμήσεις τους για τον καφέ, την ποπ κουλτούρα και τις εναλλακτικές προτιμήσεις σε γάλα. Αναλύοντας τις απαντήσεις ανά ηλικία, οι μελετητές διαπίστωσαν ότι αν κάποιος προτιμά τον παγωμένο καφέ, ανήκει στην κατηγορία Gen Z, του αρέσει ο ηλιόλουστος καιρός και παρακολουθεί σειρές επιστημονικής φαντασίας. Αν πάλι αγαπά τον ζεστό καφέ, ένας Boomer, εξωστρεφείς, προτιμά τη συννεφιά και απολαμβάνει κωμικές εκπομπές. Όταν δε, η προτίμηση του καφέ σχετίζεται με τα ζώδια τώρα, εκείνα της Γης και της Φωτιάς είναι πιο πιθανό να πίνουν τον καφέ τους ζεστό ενώ τα ζώδια του Νερού και του Αέρα κρύο.

 

Μέσα όμως σε αυτές τις παραπάνω αντιθέσεις των ερωτηθέντων υπήρχε και ένα κοινό σημείο: το να σταματήσουν να πίνουν καφέ δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση. Σύμφωνα λοιπόν, με την έρευνα, το 22% των συμμετεχόντων θα προτιμούσε να εγκαταλείψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το 18 %την τηλεόραση, το 16 % το αλκοόλ και το 4 % τα βιντεοπαιχνίδια. Τον καφέ όμως… όχι.