Ο καφές του 2020 ανοίγει πόρτα στην επιχειρηματική δραστηριότητα

Ο καφές του 2020 ανοίγει πόρτα στην επιχειρηματική δραστηριότητα

Το προηγούμενο έτος, αν και δύσκολο, έδωσε σε πολλούς τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέα ταλέντα, να δημιουργήσουν, να γίνουν πιο παραγωγικοί.

 

Στον κόσμο του καφέ, μία νέα γεύση προερχόμενη από τη Ν. Κορέα, έγινε το απόλυτο viral στο Tik Tok και σε άλλες πλατφόρμες, καθιστώντας το εν λόγω ρόφημα πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου ως προς τις αναζητήσεις στο Google. H δημοφιλία του Dalgona Coffee πλέον, περνά σε άλλη διάσταση. 

 

«Από το tik tok ξεκίνησαν όλα», λέει η 33χρονη Αμερικανίδα Katie Angel. «Ο σύζυγός μου και εγώ καθόμασταν και παρακολουθούσαμε βίντεο στην πλατφόρμα (όπως νομίζω ότι έκαναν όλοι στις αρχές Μαρτίου 2020) και είδαμε κάποιον να φτιάχνει whipped coffee. Είμαι οπαδός του καφέ, οπότε, φυσικά, έπρεπε να τον δοκιμάσω. ”

 

Αφού έφτιαξε το ίδιο ρόφημα, η Angel υπέθεσε ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για την παραγωγή του. Πολλά έχουν συμβεί στη ζωή της Angel τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της υιοθεσίας ενός κουταβιού, του γάμου και της εγκυμοσύνης της, ενώ αγόρασε και το πρώτο σπίτι με τον σύζυγό της, Taylor.

 

Πλέον η μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες λανσάρει τη δική της μάρκα whipped coffee, στα πρότυπα του αγαπημένου Dalgona, στις 14 Φεβρουαρίου. «H δουλειά μου ως παραγωγός events τέθηκε σε αναστολή για αρκετούς μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Μετά από κάποια περίοδο άρχισα να ανησυχώ και σκάφτηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, οπότε αποφάσισα να εισέλθω επιχειρηματικά στον κόσμο των Whipped Drinks», είπε.

 

Η εταιρεία Whipped Drinks λανσάρει μια νέα εμπειρία κρεμώδους καφέ προσφέροντας whipped coffee packets. «Η Whipped Drinks είναι η πλατφόρμα μας που αποτελεί το επόμενο βήμα στην εμπειρία specialty beverage στο σπίτι», πρόσθεσε η Angel.

 

Για να φτιάξετε το ρόφημα, χτυπάτε ένα πακέτο καφέ με μια μικρή ποσότητα νερού και προσθέτετε το μείγμα πάνω από τον γάλα σας. Η Angel δήλωσε ότι με το νέο της εγχείρημα ευελπιστεί να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να αισθανθούν δυνατές. «Ελπίζω οι άνθρωποι να ακούσουν την ιστορία μας και να μην διστάσουν να δημιουργήσουν κάτι μόνο και μόνο επειδή νιώθουν ότι δεν έχουν τη γνώση ή την εμπειρία σε αυτόν τον τομέα», κατέληξε.