Starbucks Χριστούγεννα

Starbucks Χριστούγεννα

Μπορεί οι γιορτές να είναι λίγο μακριά, όμως τα κόκκινα ποτήρια και τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα των Starbucks έφτασαν.

 

Οι φετινές συνθήκες είναι λίγο διαφορετικές και όλοι μας έχουμε ανάγκη λίγο από γιορτές αν και πρόωρα. Η Starbucks πιστή στην καθιερωμένη της παράδοσή, μας φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα. Έτσι από την πρώτη Νοεμβρίου τα κόκκινα ποτήρια της σηματοδοτούν, όπως εδώ και τόσα χρόνια, την έναρξή τους. Παράλληλα επιστρέφουν και οι απολαυστικές εορταστικές επιλογές όπως τα κλασικά αγαπημένα Toffee Nut Latte και Gingerbread Latte καθώς και το νέο Truffle Deluxe Hot Chocolate.

 

Απολαύστε λοιπόν το διαχρονικό, Toffee Nut Latte που συνδυάζει το espresso με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, δημιουργώντας  ένα κρεμώδες ρόφημα. Φέτος, για πρώτη φορά, οι λάτρεις του θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στην vegan εκδοχή του, επιλέγοντας μια από τις εναλλακτικές επιλογές γάλακτος και την vegan σαντιγί. Επίσης το τζιντζεράτο Gingerbread Latte με την ελαφριά πικάντική γεύση του θα σας βάλει στο κλίμα των εορταστικών ημερών είτε το απολαύσετε ζεστό είτε κρύο. Τέλος, το νέο Trufflle Hot Chocolate θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την υπέροχη γεύση του και τον τέλειο συνδυασμό από απολαυστική σοκολάτα με σαντιγί mocha και τρούφα σοκολάτας από πάνω.

 

Όλα τα ροφήματα Starbucks μπορείτε να τα παραγγείλετε και μέσω του efood αλλά και της wolt και να σας έρθουν στην πόρτα σας.