I scream… for Ice coffee cream

I scream… for Ice coffee cream

του Κώστα Καπερώνη,

 

Το βασικό ερώτημα κάθε καλοκαίρι όταν ήμασταν παιδιά ήταν “Πόσα παγωτά έφαγες;”…  Όσα παγωτά και αν έχει φάει  κανείς στη ζωή του, κανένα δεν έχει την γεύση του παγωτού ξυλάκι καφέ.

Σας παρουσιάζω την ιδανική συνταγή παγωτού με γεύση  καφέ espresso.

 

Espresso icecream

6 δόσεις espresso (κρύο)

1 ½ κούπα κρύο γάλα

3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη

 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τον καφέ με το γάλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πολύ καλά.

Τοποθετούμε σε θήκες γρανίτας και παγώνουμε στην κατάψυξη για όλο το βράδυ