Μια Boutique… Nespresso

Μια Boutique… Nespresso

Mε έπιπλα από καφέ και ανακυκλωμένες κάψουλες, το νέο κατάστημα της εταιρίας στη Νέα Σμύρνη εμπνέεται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Κάθε επίσκεψη σε μια από τις boutique της Nespresso είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν είναι μόνο η κομψή και ντιζαϊνάτη ατμόσφαιρα τους, αλλά και η ευγένεια και το χαμόγελο των ανθρώπους τους που σας κάνουν να νιώθετε «διαφορετικοί» και όχι απλοί πελάτες. Άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα ζητούμενα της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια επίσης η Nespresso θέλοντας να συμβάλει στη μείωση των απορριμάτων, έχει δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα ανακύκλωσης. Μέσω αυτού του προγράμματος ο καφές των χρησιμοποιημένων καψουλών που επιστρέφονται στα καταστήματα, κομποστοποιείται ενώ το αλουμίνιο τους επαναχρησιμοποιείται, επιστρέφοντας με διάφορες μορφές.

 

Αυτή την οικολογική πλέον φιλοσοφία υιοθέτησε και στην καινούργια Boutique που άνοιξε πρόσφατα η Nespresso στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Τόσο η πρόσοψη όσο και τα έπιπλα με τα οποία έχει διακοσμηθεί, έχουν κατασκευαστεί από χρησιμοποιημένο καφέ και από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου. Ένα ακόμα διαφορετικό χαρακτηριστικό του καινούργιου καταστήματος είναι ότι διαθέτει τον νέου τύπου κάδο ανακύκλωσης ο οποίος ζυγίζει το βάρος της σακούλας με τις χρησιμοποιημένες κάψουλες καφέ που επιστρέφονται.

 

Eιρήνης 2, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2106771300