Lavazza Coffeetail N° 32

Lavazza Coffeetail N° 32

Αναβαθμίστε την εμπειρία του κοκτέιλ σας. Ένας απροσδόκητος συνδυασμός Lavazza Espresso, βασιλικού, λεμονιού και βότκας σε θρυμματισμένο πάγο για μια αναζωογονητική γεύση.

 

Η Lavazza, το εμβληματικό ιταλικό brand καφέ, είναι περήφανη που γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Κοκτέιλ με το Coffeetail N°.32, μια υπογραφή συνταγής coffeetail, αποδεικνύοντας την ευελιξία του παγκοσμίως αγαπημένου εσπρέσο. Στη Lavazza, οι ειδικοί και οι εκπαιδευτές καφέ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξερεύνησης νέων και συναρπαστικών τρόπων απόλαυσης του καφέ, και οι coffeetail δημιουργίες τους είναι απόδειξη της αδιάκοπης δέσμευσής τους στην καινοτομία και το πάθος για την παροχή εξαιρετικών γευστικών εμπειριών.

 

Με την απροσδόκητη και αναζωογονητική γεύση του, το Coffeetail N°32 γιορτάζει την αφοσίωση της Lavazza στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα: όχι μόνο αναδεικνύει τα premium χαρμάνια καφέ της μάρκας, αλλά και την ικανότητά της να ενσωματώνεται άψογα στον κόσμο της μιξολογίας, προσελκύοντας μια νέα γενιά από λάτρεις του καφέ και των κοκτέιλ.

 

Η έμπνευση πίσω από το Coffeetail N°32 πηγάζει από την επιθυμία να αποτυπωθεί η ουσία του Ιταλικού Καλοκαιριού σε ένα ποτήρι. Ο αρωματικός βασιλικός, που παραπέμπει σε ηλιόλουστους κήπους, συμπληρώνει τέλεια τις φωτεινές νότες εσπεριδοειδών του λεμονιού, ενώ ο δυνατός εσπρέσο της Lavazza προσφέρει βάθος και γεύση. Η προσθήκη βότκας εξυψώνει την εμπειρία, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο και αναζωογονητικό κοκτέιλ, ιδανικό για ζεστό καιρό, για συγκεντρώσεις με οικογένεια και φίλους ή για μια στιγμή προσωπικής απόλαυσης.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και ετοιμαστείτε να γίνετε ένας επιδέξιος μιξολόγος στην άνεση του σπιτιού σας:

ΥΛΙΚΑ

Lavazza Espresso (15ml)
15 ml Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
30ml Βότκα
2 φρέσκα φύλλα βασιλικού
10ml Ανθρακούχο νερό
25gr Κομμάτια λεμονιού
Θρυμματισμένος πάγος

 

Προετοιμασία

Κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και κρατήστε 25 γρ (περίπου 1/8 του λεμονιού).
Τοποθετήστε τα κομμάτια λεμονιού σε ένα μεγάλο ποτήρι Tumbler.
Προσθέστε τη ζάχαρη και τα φύλλα βασιλικού. Λιώστε τα απαλά με τη βοήθεια ενός muddler.
Γεμίστε το ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.
Ρίξτε τη βότκα από πάνω και ανακατέψτε.
Προσθέστε μια πινελιά ανθρακούχου νερού και ολοκληρώστε με 15 ml Lavazza espresso.
Σερβίρετε με καλαμάκι – και απολαύστε την εμπειρία!