Τρία ροφήματα-σύμμαχοι για αδυνάτισμα

Τρία ροφήματα-σύμμαχοι για αδυνάτισμα

Ροφήματα που σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά και θα κάνουν την περίοδο της δίαιτα σας πιο ευχάριστη.

 

Η περίοδος μετά το Πάσχα ενδείκνυται για δίαιτα και αποτοξίνωση μας και πολλοί από εμάς μετά τις γιορτές επιδιώκουμε να χάσουμε κάποια από τα περιττά “κιλάκια” που πήραμε τις μέρες αυτές. Εκτός όμως από μια καλά προγραμματισμένη δίαιτα θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 3 ροφήματα – σύμμαχοι του αδυνατίσματος που είτε μας προκαλούν το αίσθημα του κορεσμού ή συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ημερήσια δαπάνη ενέργειας.

 

 

Καφές

Βάσει ερευνών, 2-3 φλιτζάνια καφέ πριν από τη ρουτίνα της γυμναστικής μας μας βοηθούν έτσι ώστε να ασκηθούμε περισσότερο, παρέχοντάς μας έξτρα ενέργεια. Καλό θα ήταν ο καφές να είναι σκέτος.

 

Παγωμένο νερό

Προσθέστε στο νερό που πίνετε παγάκια. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια προκειμένου να διατηρήσει τη θερμοκρασία του στους 36.6 βαθμούς Κελσίου. Για παράδειγμα, θα καταναλώσετε έξτρα 100 θερμίδες έτσι ώστε να έχετε την σωστή θερμοκρασία σώματος, εάν καταναλώσετε 682ml παγωμένου νερού ημερησιως. Πέραν αυτού, το νερό σε μεγάλες ποσότητες δημιουργεί στον οργανισμό μας το αίσθημα του κορεσμού.

 

Πράσινο τσάι

Είναι γνωστό ότι το πράσινο τσάι είναι αντιοξειδωτικό. Γνωρίζατε όμως πως όσοι καταναλώνουν το ρόφημα αντί για νερό, χάνουν περίπου 3 κιλά περισσότερα σε δύο μήνες; Η επιστήμη αναφέρει ακόμη πως η συχνή κατανάλωση πράσινου τσαγιού, έχουν λιγότερο βάρος και μικρότερη περιφέρεια μέσης. Καταναλώστε λοιπόν άφοβα το εν λόγω ρόφημα, χωρίς προσθετικά και καλό είναι να αποφύγετε τα συμπληρώματα πράσινου τσαγιού. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!