Πέντε επαναχρησιμοποιούμενες κούπες με… στιλ

Πέντε επαναχρησιμοποιούμενες κούπες με… στιλ

Ποια είναι η καλύτερη κούπα για τον καφέ σας; Εάν θέλετε να “παντρέψετε” το σικ με μια εύχρηστη και οικολογικά συνειδητή επιλογή, ακολουθήστε τις προτάσεις της Vogue.

 

Οι περισσότεροι συντάκτες του θρυλικού περιοδικού μόδας δηλώνουν λάτρεις του καφέ. Στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιούν κούπες ταξιδιού, ένα απαραίτητο gadget για τους ίδιους καθώς καθημερινά περνούν πολλές ώρες εκτός σπιτιού λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους. Επιλέγουν λοιπόν, κούπες από βιώσιμα υλικά, που εκτός από την εύκολη χρήση τους συνάδουν με τη φιλοσοφία της Vogue, δηλαδή είναι trendy και απόλυτα σικ. Δείτε παρακάτω ποίες διαλέγουν πέντε άνθρωποι του γνωστού αυτού περιοδικού:

 

Η Elise Taylor, Senior Living Writer της Vogue επιλέγει την Hay Sowden travel cup για δύο λόγους. Πρώτον για το καλό του design και δεύτερον για την ικανότητα που έχει να διατηρεί τον καφέ κρύο ή ζεστό για έως και 12 ώρες.

 

 

Η Daisy Shaw-Ellis, Jewelry Director του πριοδικού, επιλέγει τη YETI Rambler 14 oz stainless steel mug. Το επανασφραγιζόμενο καπάκι και η λαβή της, καθιστούν τη μεταφορά του καφέ μια εύκολη υπόθεση για όποιον  θέλει να έχει παντού μαζί του το αγαπημένο του ρόφημα.

 

Όταν η  Steff Yotka, Fashion News and Emerging Platforms Editor ανακάλυψε την πτυσσόμενη κούπα Stojo 16 oz αισθάνθηκε ενθουσιασμένη μιας και η συγκεκριμένη κούπα αναδιπλώνεται για να χωράει ακόμη και στην πιο μικρή τσάντα.

 

Για την Ciarra Lorren Zatorski, Assistant Market Editor του περιοδικού, η κούπα Swell Moonstone tumbler αποτελεί ένα όνειρο για όλους τους μινιμαλιστές. Έχει κομψό σχέδιο, χωρίς πολλή “φασαρία” και κρατά πάντα τον καφέ ζεστό. “Ένα μοναδικό gadget με εξαιρετική τεχνολογία θερμομόνωσης!” λέει χαρακτηριστικά.

 

Η Mai Morsch, Associate Market Editor της Vogue λατρεύει την κούπα ταξιδιού Kinto για ζεστό και κρύο καφέ. Το έξυπνο διπλό καπάκι όχι μόνο αποτρέπει τη διαρροή, αλλά επίσης κρατά τα παγάκια σε απόσταση.