Coffee influencers: απλά ακολουθήστε τους

Coffee influencers: απλά ακολουθήστε τους

Ταλαντούχοι, φιλόδοξοι, πολυταξιδεμένοι και αναμφισβήτητα ανήσυχοι, οι coffee influencers αποτελούν από μόνοι τους μία ολόκληρη κατηγορία στην δημοφιλή πλατφόρμα του instagram συγκεντρώνοντας καθημερινά τα βλέμματα εκατομμυρίων ακολούθων. Είτε είστε fans του καφέ είτε όχι, η δουλειά τους θα σας συναρπάσει.

 

Asaf Rauch, @coffeestation_latteart

 

Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ενός δημοφιλούς coffee shop στο Τελ Αβίβ και όπως αυτοπροσδιορίζεται latte Artist, ο Asaf Rauch είναι ένας από τους πρωτοπόρους coffee influensers παγκοσμίως. Μιλώντας με νούμερα, ο Asaf μετρά 304 χιλιάδες followers, περίπου 4.500 δημοσιεύσεις και δεκάδες επεξηγηματικά βίντεο επικεντρωμένα κυρίως στην τεχνική του latte και του Flat white. Αφιερώστε λίγο χρόνο παραπάνω για να περιηγηθείτε και στο e-shop του  www.evolatteartpitcher.com.

 

 

Andy Anderson, @manmakecoffee

 

Ένας μοναδικός, καλλιτεχνικός ινσταγκραμικός καμβάς που αποτυπώνει σε ισόποσες δόσεις ομορφιάς, την εμπειρία του καφέ ανά τον κόσμο και ταυτόχρονα μαγικές εικόνες από τόπους που σου κόβουν την ανάσα. Τα καλύτερα specialty coffee shops του κόσμου μπλέκονται με την καθημερινότητα απλών ανθρώπων στον φωτογραφικό φακό του Andy Anderson με τον καφέ πάντοτε να πρωταγωνιστεί σε κάθε καρέ. Και να οι φωτογραφίες του σας τράβηξαν την προσοχή, επισκεφτείτε και το blog όπου εκεί μοιράζεται μυστικά για coffee brew αλλά και συνταγές για γλυκά που συμπληρώνουν τέλεια τον καφέ.

 

View this post on Instagram

Yep. Feel pretty much the same this morning. How you doing?⠀ ⠀ This shot by @thehandsomewade. For more aeropress love, follow @aeropresscult. Stephen Colbert said it best: “Here's an easy way to figure out if you're in a cult: if you're wondering whether you're in a cult, the answer is yes.”⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #aeropresscult #aeropress #aeropressonly #aeropresslove #thecultofaeropress #manmakecoffee #humansofcoffee #foodfluffer #aeropresscoffee #aeropressrecipe #seetheworldthroughcoffee #brewcoffee #coffeepeople #coffeeofinstagram #coffeegraphy #coffeecommunity #coffeeaddiction #coffeemakeseverythingbetter #worldaeropresschampionship #coffeeeee #coffeebrew #coffeeholics #coffeeprops #coffeevibes #coffeeaddict #coffeeaddicton #coffeeaddicts #coffeelifestyle #manualbrewing #coffeegear

A post shared by manmakecoffee (@manmakecoffee) on

 

Etaf Rum, @booksandbeans

 

Συγγραφέας, καθηγήτρια λογοτεχνίας και ιδιοκτήτρια του δημοφιλούς πολυχώρου Books and Beans, στην Βόρεια Καρολίνα, η Etaf Rum, ισραηλινής καταγωγής, ενώνει σε μία κοινή σελίδα στο instagram, την αγάπη της για τα βιβλία με τον καφέ. Οι φωτογραφίες της μας ανοίγουν την όρεξη για καφέ, γλυκό και φυσικά άφθονη λογοτεχνία.

 

 

Jeff Kennedy, @acmeandco

 

Με 120 χιλιάδες followers ο Jeff Kennedy μας παρουσιάζει με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο τις πιο ιδιαίτερες και ντιζαϊνάτες κούπες για καφέ. Γυρίζει τα coffee shop ανά τον κόσμο και αφήνει τα φλιτζάνια και τις κούπες να ποζάρουν πάνω σε εσπρεσομηχανές, δίπλα σε φαγητό ή απλά μόνες τους. Ο Jeff  είναι παράλληλα ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που προμηθεύει με πορσελάνινες κούπες που εδρεύει στην Αυστραλία.

 

 

Junichi Yamaguchi, @junichi_yamaguchi

 

Κέρδισε το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Latte Art, το 2014. Είναι ιδιοκτήτης του coffee shop “Here” στο Κιότο της Ιαπωνίας και αγαπά πολύ την φωτογραφία. Ο λογαριασμός του Junichi Yamaguchi, μπορεί να βασίζεται  στην ζωγραφική με το γάλα πάνω στον καφέ, όμως τα διάσημα κανελέ που φτιάχνουν στο μαγαζί, πρωταγωνιστούν σε πολλές φωτογραφίες. Όπως και να έχει την όρεξη για καφέ και γλυκό σίγουρα θα σας την ανοίξει αν περιηγηθείτε στο προφίλ του.

 

 

James Hoffmann, @jimseven

 

Με τον “αέρα” του World Barista Champion που κατέκτησε το 2007 ο James Hoffmann, γνωστός ως Jimseven αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του μυστικά μέσα του YouTube ενώ σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους φανς του μέσω της πλατφόρμας του Instagram, καλοδουλεμένα stories και posts που τους παρασύρουν στον μαγικό κόσμο του καφέ. Επίσης μέσα από τις θεαματικές φωτογραφίες του, μας συστήνει τα αγαπημένα του blends και τα βιβλία που έχει ξεχωρίσει.

 

 

Henry Hargreaves, @coffeecupsoftheworld

 

Ο Ηenry Ηargreaves, ο διάσημος Νεοζιλανδός φωτογράφος που αντιμετωπίζει την τέχνη του φαγητού και του καφέ ως την απόλυτη urban pop φωτογραφική εμπειρία, “φορτώνει” το instagram με έντονα χρώματα και multi culti εικόνες απ΄ όλο τον κόσμο. Όμως, στον εν λόγω λογαριασμό του στο Instagram παρουσιάζει μία εντυπωσιακή ποικιλία από κούπες καφέ μίας χρήσης από διάφορα coffee shops σε όλο τον πλανήτη.